Energiehulp Leiderdorp hoofdfoto
Video afspelen

Leiderdorp helpt je gratis met energie besparen!

De prijs van energie is hoog. Voor veel mensen is het daarom moeilijker om de energierekening te betalen. In Leiderdorp kun je de Energiehulp inschakelen. De Energiehulp helpt je gratis om je huis energiezuiniger te maken. Makkelijk en snel. Ook al staat de verwarming nu uit, ook in de zomer kan je energie besparen.

Hoe werkt het?

1

Maak een afspraak

Je kunt ons e-mailen, bellen of WhatsAppen.  Klik op de gele knop en maak een afspraak.

2

Wij nemen contact op

Binnen 2 werkdagen bevestigen we jouw afspraak. De Energiehulp komt langs wanneer het jou uitkomt.

3

De Energiehulp komt bij je langs

We maken twee afspraken. In het eerste bezoek kijken we welke materialen je nodig hebt. Bijvoorbeeld ledlampen, tochtstrips en radiatorfolie. Tijdens het tweede bezoek brengt de Energiehulp de energiebesparende materialen bij je aan. Ook krijg je bespaartips en tips om je huis koel te houden op warme dagen.

Wie zijn wij

Maak kennis met onze Energiehulp Johnny. Hij is opgegroeid in Leiderdorp en heeft zijn eigen woning opgeknapt met energiebesparende materialen. Nu staat hij klaar om jou te helpen!

De Energiehulp aan het woord

Johnny
Wat doet hij precies en hoe gaat dat?

Over ons

De gemeente Leiderdorp wil inwoners helpen om hun energierekening te verlagen. Daarom biedt de gemeente Energiehulp aan. De Energiehulp komt bij jou langs en helpt je gratis om je huis energiezuiniger te maken. Het hele jaar door!

Meestgestelde vragen

Wat doet de Energiehulp?
De Energiehulp helpt om je huis energiezuiniger te maken. Makkelijk en snel. Je krijgt gratis materialen zoals radiatorfolie, een waterbesparende douchekop of ledlampen. En de Energiehulp plaatst alles voor je. Ook krijg je tips die precies bij jouw huis en situatie passen.
Voor wie is de Energiehulp?
Woon je in een slecht geïsoleerd huis? Heb je moeite om de energierekening te betalen? Of ben je slecht ter been? Er zijn verschillende redenen om contact op te nemen met de Energiehulp. Wat jouw reden ook is, we helpen je graag!
Is de Energiehulp gratis?
Ja, een bezoek van de Energiehulp is 100% gratis en je zit nergens aan vast.

De voordelen op een rijtje

De Energiehulp is gratis
De Energiehulp maakt je huis energiezuiniger
Na het bezoek bespaar je direct energie