Energiehulp l Landingspagina Papendrecht slider
Video afspelen

Papendrecht helpt je gratis met energie besparen!

De prijs van energie is hoog. Voor veel mensen is het daarom moeilijker om de energierekening te betalen. In Papendrecht kun je de Energiehulp inschakelen. De Energiehulp helpt je gratis om je huis energiezuiniger te maken. Makkelijk en snel! Ook al staat de verwarming nu uit, ook in de zomer kan je energie besparen.

Tijdens een bezoek krijg je gratis materialen, zoals led-lampen, tochtstrips en radiatorfolie. Deze brengen we gelijk aan. Je krijgt ook tips om slim om te gaan met energie en om je huis koel te houden tijdens warme dagen.

Maak nu een afspraak!

Hoe werkt het?

1

Maak een afspraak

Je kunt ons e-mailen, bellen of WhatsAppen. Klik op de gele knop en maak een afspraak.

2

Wij nemen contact op

Binnen 48 uur bevestigen we jouw afspraak. De Energiehulp komt langs wanneer het jou uitkomt.

3

De Energiehulp komt bij je langs

De Energiehulp brengt gratis energiebesparende materialen bij je aan. Zoals ledlampen, tochtstrips en radiatorfolie. Ook krijg je bespaartips. Na het bezoek bespaar je gelijk energie.

Wie zijn wij

Maak kennis met onze Energiehulpen. Zij hebben hun eigen huis opgeknapt met energiebesparende materialen. Nu staan ze klaar om jou te helpen!

Inwoners aan het woord

Chelan
“Tijdens het huisbezoek breng ik de energierekening direct omlaag.”
Elco
“Besparen kan soms al met kleine aanpassingen”

Over ons

De gemeente Papendrecht wil inwoners helpen om de energierekening het hele jaar door te verlagen. Daarom biedt de gemeente Energiehulp aan. De Energiehulp komt bij jou langs en helpt je gratis om je huis energiezuiniger te maken.

Meestgestelde vragen

Wat doet de Energiehulp?
De Energiehulp helpt om je huis energiezuiniger te maken. Makkelijk en snel. Je krijgt gratis materialen zoals radiatorfolie, een waterbesparende douchekop of ledlampen. En de Energiehulp plaatst alles voor je. Ook krijg je tips die precies bij jouw huis en situatie passen.
Voor wie is de Energiehulp?
Woon je in een slecht geïsoleerd huis? Heb je moeite om de energierekening te betalen? Of ben je slecht ter been? Er zijn verschillende redenen om contact op te nemen met de Energiehulp. Wat jouw reden ook is, we helpen je graag!
Is de Energiehulp gratis?
Ja, een bezoek van de Energiehulp is 100% gratis en je zit nergens aan vast.

De voordelen op een rijtje

De Energiehulp is gratis
De Energiehulp maakt je huis energiezuiniger
Na het bezoek bespaar je direct energie