Energiehulp Vincent vertelt: 
“Mensen zijn soms in paniek. Wij kunnen die angst gelukkig een beetje wegnemen.”  

Het idee is simpel. Vincent of een andere Energiehulp komt gratis bij je op bezoek en helpt meteen met energie besparen. Door de energiebesparende materialen en tips hoef jij deze winter niet in de kou te zitten.

Op zoek naar kou

Vincent legt uit dat hij tijdens een bezoek op zoek gaat naar tocht. “Ik voel bij kieren en deuren of ik kou voel.” Komt er tocht doorheen? Dan plaatst hij gelijk een tochtstrip. “Dat is fijn voor je woonplezier!”, vertelt Vincent. Ook vervangt hij gloeilampen door ledlampen. En waar dat nodig is, plaatst hij een waterbesparende douchekop of brengt hij radiatorfolie aan.

Paniek

Door de hoge energieprijzen kunnen veel mensen een bezoek van de Energiehulp goed gebruiken. “Mensen zijn soms in paniek”, geeft Vincent aan. “Wij kunnen die angst gelukkig een beetje wegnemen. Na een bezoek bespaar je namelijk gelijk energie.”

Geld besparen

“Ook door kleine dingen aan te passen, kun je veel geld besparen,” zegt Vincent. “We geven belangrijke tips. Ik was bijvoorbeeld bij iemand op bezoek die zijn elektrische kacheltje weer van zolder had gehaald. Dat lijkt een goed idee, nu de gasprijzen zo hoog zijn. Maar een elektrische kachel verbruikt veel energie. In gebruik is die zelfs een stuk duurder dan je normale verwarming.”

Wil jij de Energiehulp ook op bezoek?

De voordelen op een rijtje

De Energiehulp is gratis
De Energiehulp maakt je huis energiezuiniger
De Energiehulp helpt je energie besparen