Energiehulp Chelan vertelt: “Tijdens het huisbezoek breng ik de energierekening direct omlaag.”

De bakfiets van Energiehulp Chelan is goed gevuld met tochtstrips, radiatorfolie en ledlampen. Ze helpt mensen om energie te besparen in hun woning.

Energierekening omlaag

Chelan vertelt dat ze merkt dat mensen er echt veel aan hebben: “Bij het huisbezoek help ik meteen de energierekening naar beneden te brengen. “Dit doe ik bijvoorbeeld door het plaatsen van radiatorfolie en het plakken van tochtstrips. Want wat je niet gebruikt, hoef je ook niet te betalen.”

Positieve reacties

Tot nu toe krijgt Chelan alleen maar positieve reacties. Mensen zijn heel blij en dankbaar voor de kleine dingen die ze gratis uitvoert. “We kijken samen hoe we het huis comfortabeler kunnen maken en de rekening laag kunnen houden. Hierdoor voelen mensen zich echt gezien, gehoord en geholpen”, zegt ze.

Sociale huurwoning

Chelan begrijpt de problemen van de bewoners waar ze op bezoek gaat goed. Zelf woont ze in een sociale huurwoning die slecht geïsoleerd was. Die heeft ze onder handen genomen met energiebesparende materialen. “Nu ben ik klaar om anderen hiermee te helpen”.

Wil jij de Energiehulp ook op bezoek?

De voordelen op een rijtje

De Energiehulp is gratis
De Energiehulp maakt je huis energiezuiniger
De Energiehulp helpt je energie besparen