Energiehulp l Landingspagina Dordrecht slider scaled
Video afspelen

Dordrecht helpt je gratis met energie besparen!

De prijs van energie is hoog. Voor veel mensen is het daarom moeilijker om de energierekening te betalen. In Dordrecht kun je de Energiehulp inschakelen. De Energiehulp helpt je gratis om je huis energiezuiniger te maken. Makkelijk en snel. De verwarming staat nu uit. Toch is het een goed idee om je alvast voor te bereiden op de komende winter. En energie besparen is het hele jaar slim.

Hoe werkt het?

1

Maak een afspraak

Je kunt ons e-mailen, bellen of WhatsAppen. Klik op de gele knop en maak een afspraak.

2

Wij nemen contact op

Binnen 48 uur bevestigen we jouw afspraak. De Energiehulp komt langs wanneer het jou uitkomt.

3

De Energiehulp komt bij je langs

De Energiehulp brengt gratis energiebesparende materialen bij je aan. Zoals ledlampen, tochtstrips en radiatorfolie. Ook krijg je bespaartips. Na het bezoek bespaar je gelijk energie.

Wie zijn wij

Maak kennis met onze Energiehulpen. Zij hebben hun eigen huis opgeknapt met energiebesparende materialen. Nu staan ze klaar om jou te helpen!

Inwoners aan het woord

Vincent
“Ook door kleine dingen aan te passen kun je geld besparen.”
Chelan
“Tijdens het huisbezoek breng ik de energierekening direct omlaag.”

Over ons

De gemeente wil voorkomen dat Dordtenaren in de winter in de kou zitten. Daarom biedt de gemeente Energiehulp aan. De Energiehulp komt bij jou langs en helpt je gratis om je huis energiezuiniger te maken.

Meestgestelde vragen

Wat doet de Energiehulp?
De Energiehulp helpt om je huis energiezuiniger te maken. Makkelijk en snel. Je krijgt gratis materialen zoals radiatorfolie, een waterbesparende douchekop of ledlampen. En de Energiehulp plaatst alles voor je. Ook krijg je tips die precies bij jouw huis en situatie passen.
Voor wie is de Energiehulp?
Woon je in een slecht geïsoleerd huis? Heb je moeite om de energierekening te betalen? Of ben je slecht ter been? Er zijn verschillende redenen om contact op te nemen met de Energiehulp. Wat jouw reden ook is, we helpen je graag!
Is de Energiehulp gratis?
Ja, een bezoek van de Energiehulp is 100% gratis en je zit nergens aan vast.

De voordelen op een rijtje

De Energiehulp is gratis
De Energiehulp maakt je huis energiezuiniger
Na het bezoek bespaar je direct energie