Over de Energiehulp

De gemeente wil Dordtenaren helpen om de energierekening te verlagen. Daarom is er de Energiehulp: voor iedereen die hulp kan gebruiken bij energie besparen. De Energiehulp maakt je huis energiezuiniger. Makkelijk en snel.

Tijdens een bezoek krijg je gratis materialen zoals ledlampen, tochtstrips en radiatorfolie. Deze brengen we gelijk aan. Ook krijg je tips die precies bij jouw huis en situatie passen.

De Energiehulp is er voor iedereen die hulp kan gebruiken bij energie besparen. De Energiehulp kost niets en je zit nergens aan vast.

Wil je ook bezoek van ons? Neem contact op, dan komen we binnenkort bij je langs!

De Energiehulp aan het woord

Zomertips van Berkay
5 tips om óók in de zomer energie te besparen!
Chelan
“Tijdens het huisbezoek breng ik de energierekening direct omlaag.”

Wie zijn wij

Maak kennis met onze Energiehulpen. Zij hebben hun eigen huis opgeknapt met energiebesparende materialen. Nu staan ze klaar om jou te helpen!

Meestgestelde vragen

Wat doet de Energiehulp?
De Energiehulp helpt om je huis energiezuiniger te maken. Makkelijk en snel. Je krijgt gratis materialen zoals radiatorfolie, een waterbesparende douchekop of ledlampen. En de Energiehulp plaatst alles voor je. Ook krijg je tips die precies bij jouw huis en situatie passen.
Voor wie is de Energiehulp?
Woon je in een slecht geïsoleerd huis? Heb je moeite om de energierekening te betalen? Of ben je slecht ter been? Er zijn verschillende redenen om contact op te nemen met de Energiehulp. Wat jouw reden ook is, we helpen je graag!
Is de Energiehulp gratis?
Ja, een bezoek van de Energiehulp is 100% gratis en je zit nergens aan vast.

De voordelen op een rijtje

De Energiehulp is gratis
De Energiehulp maakt je huis energiezuiniger
Na het bezoek bespaar je direct energie