ik woon in dordrecht e1662196747646
Play Video

Wassenaar helpt je gratis met energie besparen!

De prijs van energie is hoog. Voor veel mensen is het daarom moeilijker om de energierekening te betalen. Heb je hier ook moeite mee en woon je in een slecht geïsoleerde woning? Dan kun je in Wassenaar de Energiehulp inschakelen. De Energiehulp helpt je gratis om je huis energiezuiniger te maken. Makkelijk en snel. Ook al staat de verwarming nu uit, ook in de zomer kan je energie besparen.

Hoe werkt het?

1

Maak een afspraak

Je kunt ons e-mailen en bellen. Klik op de gele knop en maak een afspraak.

2

Wij nemen contact op

Binnen 48 uur bevestigen we jouw afspraak. De Energiehulp komt langs wanneer het jou uitkomt.

3

De Energiehulp komt bij je langs

De Energiehulp brengt gratis energiebesparende materialen bij je thuis aan. Zoals ledlampen, tochtstrips en radiatorfolie. Ook krijg je bespaartips. Na het bezoek bespaar je gelijk energie.

Wie zijn wij

Maak kennis met de energiecoaches die gratis bij je op bezoek komen.

Nieuws uit Wassenaar

Familie Corel uit Wassenaar
“Een bezoek van de Energiehulp: “handig en nog gezellig ook!”
Wethouder Wim Koetsier
“Verrassend om te zien hoe met zulke kleine en snelle ingrepen een groot resultaat behaald kan worden.”
Wethouder Ritske Bloemendaal: “De energieprijzen zijn het afgelopen jaar sterk gestegen. Daarnaast weten we niet hoelang het energieplafond nog houdbaar is. Er is en blijft dus veel onzekerheid. Ook in Wassenaar zien we de grote impact die dat kan hebben op een huishouden. Wij vinden het belangrijk dat mensen hierdoor niet in de problemen komen. Daarom ondersteunen we Wassenaarders met de Energiehulp. De Energiehulp kan helpen met eenvoudige stappen in huis, zoals plaatsen van energiedisplays, tochtstrips en radiatorfolie. Zo proberen we er samen voor te zorgen dat niemand in de kou hoeft te zitten.”

Over ons

De gemeente Wassenaar wil inwoners helpen de energierekening te verlagen. Daarom biedt de gemeente Energiehulp aan. De Energiehulp komt bij jou langs en helpt je gratis om je huis energiezuiniger te maken. Het hele jaar door!

Veelgestelde vragen

Wat doet de Energiehulp?
De Energiehulp helpt om je huis energiezuiniger te maken. Makkelijk en snel. Je krijgt gratis materialen zoals radiatorfolie, een waterbesparende douchekop of ledlampen. En de Energiehulp plaatst alles voor je. Ook krijg je tips die precies bij jouw huis en situatie passen.
Voor wie is de Energiehulp?
Woon je in een slecht geïsoleerd huis? En heb je moeite om de energierekening te betalen? Er zijn verschillende redenen om contact op te nemen met de Energiehulp. Wat jouw reden ook is, we helpen je graag!
Is de Energiehulp gratis?
Ja, een bezoek van de Energiehulp is 100% gratis en je zit nergens aan vast.

De voordelen op een rijtje

De Energiehulp is gratis
De Energiehulp maakt je huis energiezuiniger
Na het bezoek bespaar je direct energie