Over de Energiehulp

De gemeente Wassenaar wil inwoners helpen de energierekening te verlagen. Daarom biedt de gemeente Energiehulp aan. De Energiehulp komt bij jou langs en helpt je gratis om je huis energiezuiniger te maken. Makkelijk en snel.

Tijdens een bezoek krijg je gratis materialen zoals ledlampen, tochtstrips en radiatorfolie. Deze brengen we gelijk aan. Ook krijg je tips die precies bij jouw huis en situatie passen.

De Energiehulp is er voor inwoners met een slecht energielabel die moeite hebben om de energierekening te betalen. De Energiehulp kost niets en je zit nergens aan vast.

We voeren deze maand de laatste huisbezoeken uit. Het is niet meer mogelijk een gratis afspraak te maken. Wil jij energie besparen in je huis? Neem dan eens een kijkje op: www.duurzaambouwloket.nl/wassenaar

Nieuws uit Wassenaar

Familie Corel uit Wassenaar
“Een bezoek van de Energiehulp: “handig en nog gezellig ook!”
Wethouder Wim Koetsier
“Verrassend om te zien hoe met zulke kleine en snelle ingrepen een groot resultaat behaald kan worden.”

Wie zijn wij

Maak kennis met de energiecoaches die gratis bij je op bezoek komen.

Veelgestelde vragen

Wat doet de Energiehulp?
De Energiehulp helpt om je huis energiezuiniger te maken. Makkelijk en snel. Je krijgt gratis materialen zoals radiatorfolie, een waterbesparende douchekop of ledlampen. En de Energiehulp plaatst alles voor je. Ook krijg je tips die precies bij jouw huis en situatie passen.
Voor wie is de Energiehulp?
Woon je in een slecht geïsoleerd huis? En heb je moeite om de energierekening te betalen? Er zijn verschillende redenen om contact op te nemen met de Energiehulp. Wat jouw reden ook is, we helpen je graag!
Is de Energiehulp gratis?
Ja, een bezoek van de Energiehulp is 100% gratis en je zit nergens aan vast.

De voordelen op een rijtje

De Energiehulp is gratis
De Energiehulp maakt je huis energiezuiniger
Na het bezoek bespaar je direct energie