Over de Energiehulp

Gemeenten willen inwoners helpen bij het verlagen van energierekening. Daarom is er de Energiehulp: voor iedereen die hulp kan gebruiken bij energie besparen. De Energiehulp maakt je huis energiezuiniger. Makkelijk en snel

Tijdens een bezoek krijg je gratis materialen zoals ledlampen, tochtstrips en radiatorfolie. Deze brengen we gelijk aan. Ook krijg je tips die precies bij jouw huis en situatie passen.

De Energiehulp is er voor iedereen die hulp kan gebruiken bij energie besparen. De Energiehulp kost niets en je zit nergens aan vast.

De Energiehulp komt uit Dordrecht. Het idee is ontwikkeld door Buro Haai, samen met de gemeente Dordrecht en Stichting voor de Werkplaats. Inmiddels mogen we al in verschillende gemeenten Energiehulp aanbieden! 

Wil je ook bezoek van ons? Neem contact op, dan komen we binnenkort bij je langs!

Vincent denkt goed mee en na het eerste bezoek merkte ik al verschil.
Anoniem
Super uitleg gekregen & fijn geholpen.
Toos, Sterrenburg
Ik vond het fijn dat er mee gekeken en gedacht werd. Alles werd gelijk geïnstalleerd.
Yelaisa, Reeland
Ik ben heel erg blij met de geboden hulp. Meneer was zeer vriendelijk en behulpzaam. Veel tips gekregen. Geweldig mooi initiatief.
Marjam, Sterrenburg
Previous slide
Next slide

Wie zijn wij

Vincent, Chelan en Pascal wonen alle drie in een sociale huurwoning die slecht geïsoleerd was. Deze hebben ze zelf opgeknapt met energiebesparende materialen. Nu zijn ze klaar om jou te helpen!

Energiehulp l Chelan Dordrecht

Chelan

Energiehulp 

Zelf ben ik veel met duurzaamheid bezig. Ik houd van klussen en wil graag mensen helpen. Ik kom niet alleen bij je langs om hulp te bieden, maar bied ook een luisterend oor.

vincent

Vincent

Energiehulp

Ik heb veel plezier in mijn werk. Dankzij Energiehulp kan ik jou helpen met besparen. Je energierekening is na mijn bezoek lager en je woonplezier is groter. Ook draag je bij aan een beter klimaat.

Energiehulp Pascal Drechtsteden

Pascal

Energiehulp

Ik wilde graag meer voor de maatschappij doen. En daarom ben ik gestart bij de Energiehulp. Ik vind het fijn dat ik mensen echt kan helpen. Niet alleen door de gratis materialen en de tips, maar ook door ook een luisterend oor te bieden. 

Veelgestelde vragen

Tijdens een bezoek helpt de Energiehulp je om je huis energiezuiniger te maken. De Energiehulp komt niet met lege handen. Je krijgt gratis materialen zoals ledlampen, een waterbesparende douchekop of radiatorfolie. De Energiehulp brengt die voor je aan. Ook krijg je tips speciaal voor jouw huis en situatie.  

Woon je in een slecht geïsoleerd huis? Heb je moeite om de energierekening te betalen? Of ben je slecht ter been? Er zijn verschillende redenen om contact op te nemen met de Energiehulp. Wat jouw reden ook is, we helpen je graag! 

Ja, een bezoek van de Energiehulp is 100% gratis en je zit nergens aan vast.  

De voordelen op een rijtje

De Energiehulp is gratis
De Energiehulp maakt je huis energiezuiniger
Na het bezoek bespaar je direct energie